Bij Welzijnspraktijk Hooigracht kunt u Health Coaching combineren met Miha Bodytec. Hiermee heeft u een totaalpakket waarmee u optimaal aan uw gezondheid kunt werken. Bekijk hier wat Health Coaching inhoudt en of het iets voor u is.

Mogelijkheden en prijzen combinatiepakketten

PakketPrijs   
10-rittenkaart Bodytec + Health Coaching (5 consulten)380,00,-
20-rittenkaart Bodytec + Health Coaching (5 consulten)570,00,-
20-rittenkaart Bodytec + Health Coaching (10 consulten)750,00,-
Startset Miha Bodytec: onderkleding en geheugenkaart40,00,-
Alle bovengenoemde prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

 

De afspraken voor de (Health Coachings) consulten kunt u naar behoefte inboeken. Het advies is om elke 2/3 weken een consult in te plannen maar hier kan uiteraard van afgeweken worden. U kunt de consulten aansluitend op de Bodytec sessie laten plaatsvinden (wat wellicht het efficintst is). Uiteraard is het ook mogelijk om de consulten op een geheel andere dag en/of tijdstip te plannen.

 

Heeft u interesse in een gratis proeftraining en een kennismaking? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier hieronder. U kunt in het vak message uw voorkeur voor de datum en het tijdstip aangeven. Binnen 1 werkdag neem ik contact met u op om de afspraak in te plannen. U kunt ook telefonisch een afspraak maken: 06-10937353 of 070-8875236.

De combinatie afspraak voor Bodytec en het Health Coach programma duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. U krijgt van mij een ‘individuele’ Bodytec proeftraining (u krijgt een setje onderkleding in bruikleen) en aansluitend bespreken we uw gezondheidswensen als basis voor het Health Coach programma.

  • Bodytec in combinatie met Health Coaching aan huis is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Send message