Detox arrangementen

Bij detoxen de naam zegt het al draait alles om het ontgiften van uw lichaam. De bedoeling van de kuur is dat giftige stoffen worden verwijderd. Uw lichaam herstelt zich en wordt sterker. Als u volledig gezuiverd bent en opnieuw boordevol energie zit wordt u minder snel ziek. Als iemand op kantoor of in de trein niest heeft u veel minder kans om iets op te lopen dan uw buurman of -vrouw die slecht eet, veel koffie en alcohol drinkt en suikers gebruikt. Dat zijn namelijk stuk voor stuk factoren die uw immuunsysteem verzwakken. ?Na een detox-kuur heeft u meer energie, een vitaler gevoel en een fysiek opgeruimd gevoel. Uw huid wordt weer mooi zacht en krijgt een gezonde kleur, uw haar krijg meer glans, uw gewicht komt meer in balans, uw hele uitstraling verandert en u krijgt meer zin om dingen op te pakken; uw geest wordt helderder en u komt tot rust. ?Zo kan een detoxkuur een prima opstap zijn naar een gezondere levensstijl.

Ontgiften met ClearStart en Chlorophyll:

Een detox is eigenlijk voor iedereen goed om 1 a 2 keer per jaar te doen.Bij deze natuurlijke reiniging met ClearStart, Chlorophyll en een evetueel gepersonaliseerd voedingsschema, worden giftigestoffen en afvalstoffen in het lichaam geneutraliseerd en verwijderd uit de weefsels en organen van het lichaam.
Ons lichaam reinigt zichzelf van nature, en wat reiniging en ontgifting doet is je lichaam daarbij een handje helpen.Je zou jezelf kunnen afvragen of ontgiften wel nodig is, want je lichaam reinigt zichzelf toch al, maar door de grote hoeveelheid schadelijke stoffen die onderandere in onze voeding, cosmetica, schoonmaakmiddelen, drugs,medicijnen, water en lucht zitten krijgt ons lichaam het zwaar te verduren.Het natuurlijke reinigingsproces van het lichaam kande hoeveelheid giftige stoffen gewoonweg niet meer aan.
Zodra de lever niet meer in staat is om de grote hoeveelheid schadelijkestoffen te verwerken zullen ze in de bloedbaan blijven zitten,waar ze een disbalans en schade kunnen veroorzaken.Vervolgens worden ze opgeslagen in onze organen en weefsels, en dan met name in de vetcellen,waar ze wel tientallen jaren kunnen blijven zitten.Afhankelijk van de soorten gifstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen kunnen we vervolgensallerlei verschillende chronische en degeneratieve aandoeningen krijgen.

chlorophyll

De ontgifting met ClearStart en Chlorphyll is makkelijk te integreren in uw dagelijks (werk)leven, je kunt er gewoon (maar het liefst wel ‘gezond’) bij blijven eten.Dit is in tegenstelling tot verschillende ‘sapkuren’, waarbij je niet mag eten en daarom meerdere dagen veel te weinig calorien binnenkrijgt, er ontstaat een energietekort.
Hierdoor verlies je vaak te snel veel gewicht, helaas zijn ditvooral spieren die je afbreekt. Hierbij komt ook, dat een dergelijke sapkuur(door het voorgenoemde energietekort) vaak niet vol te houden is in het dagelijks leven, met werk, een gezin, sport en overige bezigheden.

ClearStart

Detox-kuur: 200,- euro en is goed voor 60 dagen.

Dit is inclusief:

  • ClearStart –> Dit pakket bestaat uit 3 producten en is bedoeld voor optimale reiniging van het spijsverteringskanaal.

  • Super Chlorophyll –> Hier begint u mee als u de ClearStart hebt afgerond. Chlorophyll helpt bij het ontdoen en neutraliseren van zuren in het lichaam.

  • Twee consulten bij mij in de praktijk –> Om de 2 a 3 weken komt u terug om te evalueren, tevens voer ik ieder consult wederom een lichaamsanalyse en zuurgraadanalyse uit. Tussen de consulten door krijgt ubegeleiding via e-mail en telefoon.

Detox-Plus-kuur: 300,- euro en is goed voor 60 dagen.

Dit is inclusief:

  • ClearStart –> Dit pakket bestaat uit 3 producten en is bedoeld voor optimale reiniging van het spijsverteringskanaal.

  • Super Chlorophyll –> Hier begint u mee als je de ClearStart hebt afgerond. Chlorophyll helpt bij het ontdoen en neutraliseren van zuren in het lichaam.

  • Vier consulten bij mij in de praktijk –> Om de 2 weken komt u terug om te evalueren, tevens voer ik ieder consult wederom een lichaamsanalyse en zuurgraadanalyse uit. Tussen de consulten door krijgt u begeleiding via e-mail en telefoon.

  • Een ‘gepersonaliseerd’ voedingsprogramma –> Op basis van uw doelstellingen/wensen en mijn bevindingen uit onder andere de lichaamsanalyse stel ik een voedings/leefstijlschema voor u op.