Er slank, mooi en aantrekkelijk uitzien zonder urenlange training in een zweterige ruimte vol andere mensen. Dat is mogelijk bij Welzijnspraktijk Hooigracht met de Miha Bodytec apparatuur. De ideale manier van trainen voor mensen die werk, gezin en een sociaal leven moeten combineren en altijd tijd te kort lijken te hebben.

Binnen 20 minuten traint u intensief uw hele lichaam. Normaliter is er in de sportschool 3 uur nodig voor het trainen van alle individuele spiergroepen.Voor vrouwen is spieropbouw belangrijk, dit wordt door vrouwen vaak onderschat. Spieren hebben meer energie nodig dan vet en dus wordt er met meer spiermassa sneller en effectiever calorien verbrand. U hoeft niet bang te zijn dat u eruit komt te zien als een bodybuilder, dat is vrijwel onmogelijk voor vrouwen. Het vrouwelijk lichaam werkt anders dan het mannelijk lichaam, spieropbouw gaat bij vrouwen anders en trager.

Trainen met Miha Bodytec verbetert het uithoudingsvermogen en versterkt het spierweefsel. Ook verstevigd het de huid, uw huid wordt mooier en strakker, omdat het lichaam wordt aangezet tot het afvoeren van afvalstoffen. Dit resulteert in minder cellulitis. Uiteraard worden de trainingen aangepast op uw individuele behoeften en wensen. De training doet geen pijn!

Miha Bodytec zorgt ervoor dat u binnen no-time op uw gewenste gewicht komt. Daarnaast bevordert het de spieropbouw, krijgt u een mooiere en strakkere huid, versnelt het de stofwisseling/vetverbranding en nog veel meer! Kortom Miha Bodytec is voor vrouwen de ideale manier van figuurvorming!

 

Tot 31 maart 2019 kunt u gebruik maken van de Nieuwjaarsaanbieding: de 20-rittenkaart met 15% korting. U betaalt dan 340,00 i.p.v. 400,00 euro.

 

De Bodytec lessen bij Welzijnspraktijk Hooigracht zijn altijd ‘individueel’ en onder ‘professionele begeleiding’. Heeft u interesse in een gratis proeftraining en een kennismaking? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier hieronder. U kunt in het vak ‘message’ uw voorkeur voor de datum en het tijdstip aangeven. Binnen 1 werkdag neem ik contact met u op om de afspraak in te plannen. U kunt ook telefonisch een afspraak maken: 06-10937353 of 070-8875236.

De afspraak duurt ongeveer 45 minuten. U krijgt van mij een 1 op 1 Bodytec proeftraining (u krijgt een setje onderkleding in bruikleen).

Send message