Welzijnspraktijk Hooigracht

welzijnspraktijkhooigracht

Welzijnspraktijk Hooigracht is een praktijk gelegen in een uniek grachtenpand aan de Hooigracht, dit is in het mooie en bloeiende centrum van Den Haag. U wordt bij Welzijnspraktijk Hooigracht ontvangen in een sfeervolle en huiselijk ambiance. Het doel is dat u zich op uw gemak voelt. Parkeren is mogelijk op de Hooikade (aan de overkant van de gracht) of in de Denneweg. Welzijnspraktijk Hooigracht ligt op 5 minuten lopen van het Malieveld, onder het Malieveld heeft men beschikking over een grote parkeergarage.

Health coach

Health coaching

Samen kijken we hoe het met uw gezondheid gesteld is. Belangrijk is dat u zich gezond voelt maar ook dat u gezond bent.

Motivatie

Motivatie en gedrag zijn heel nauw met elkaar verbonden. Binnen een leefstijl zijn bepaalde (ongezonde) gewoontes er vaak in de loop der tijd ingesleten. Als u iets wilt veranderen begint dit bij uzelf, er is ‘motivatie’ nodig! Hoe gemotiveerd bent u om iets te veranderen? Waarom bent u gemotiveerd? Zo niet, waarom niet? Uw motivatie ligt ten grondslag aan het wel/niet willen veranderen van uw leefstijl. Daarom is dit aspect een onmisbaar ingredint binnen de vijf basisbeginselen.Het woord motivatie komt van het Latijnse woord motio, hetgeen beweging betekent. Wat zijn de beweegredenen van een mens om iets juist wel of niet te doen? Tijdens het doorvoeren van de veranderingen in uw leefstijl ben ik uw stok achter de deur, uw ‘motivator’.

Gewicht

Overgewicht is na roken de belangrijkste oorzaak van ziekten.Overgewicht kan mensen erg benvloeden op een negatieve manier. De belangrijkste lichamelijke redenen om overgewicht te voorkomen zijn beschadiging aan gewrichten, hersenletsel, hartfalen, ademhalingsmoeilijkheden en diabetes.

Beweging

Regelmatige lichaamsbeweging is goed voor lichaam en geest. Het heeft tal van voordelen. U hoeft echt niet als een Olympisch atleet door het leven te gaan om baat te hebben bij lichaamsbeweging. Als u geregeld een flinke wandeling maakt, fietst of aan fitness doet, zijn 30 minuten per dag genoeg om uw hart en longen beter te laten functioneren. Ook minder uitgesproken sportieve vormen van lichaamsbeweging, zoals gewoon wandelen, traplopen en in de tuin werken, zijn goed voor de gezondheid.

Energie

Geen energie hebben en (vaak) moe zijn is een veelvoorkomend probleem. Wakker worden zonder energie of dagelijks (op een vast tijdstip) die moeheid en futloosheid ervaren. Er zijn erg veel redenen waardoor we ons moe en futloos kunnen voelen; een verandering in hormonen, te weinig slaap, onvoldoende water drinken, stress, depressie etc.

Mijn specialisaties

CSM 90 dagen programma

SLANK, FIT, GEZOND EN VITAAL de WINTER doorCSM dit succesvolle en motiverende 90-dagen programmais door de ondersteuning van hoogwaardige Bios Life voedingssupplementen eenvoudigmet gezonde normale voedingvol te houden.

Detox arrangement

Bij detoxen de naam zegt het al draait alles om het ontgiften van uw lichaam. De bedoeling van de kuur is dat giftige stoffen worden verwijderd. Uw lichaam herstelt zich en wordt sterker. Als u volledig gezuiverd bent en opnieuw boordevol energie zit wordt u minder snel ziek

Lichaams- & voedingsanalyse

Wilt u weten of uw eet- en leefstijl optimaal is? Wilt u weten hoe de samenstelling van uw gewicht is? Wilt u weten of uw huidige voedingspatroon gezond en uitgebalanceerd is en wilt u concrete (voedings) tips hoe dit te verbeteren?

Voedingssupplementen

Health Coach is het mijn taak om met u te werken aan een `Body and Mind in Balance. Ik blijf altijd op zoek naar de beste en nieuwste producten, zodat u met de ondersteuning hiervan, een optimaal resulaat kunt bereiken.

Health Coachings Programma

Op basis van uw wensen en doelstellingen stel ik een Health Coach Programma voor u op en begeleid ik u in het bereiken van uw doelstellingen.

Voeding en leefstijl Voeding en leefstijl hebben invloed op de risico’s van het krijgen van kanker.
Aspartaam (E951) Aspartaam (E951) zit in meer dan 6000 producten
Super-ChlorophyllSuper Chlorophyll Als u niet langer ‘zuur’ wilt zijn, gebruik dan de kracht van de natuur voor een betere gezondheid
biolifeslimE-Book-Bios Life SLIM Hier kunt u een E-Book downloaden over Bios Life SlIM, het revolutionaire