Het transformation Programma

Het Transformation programma is een programma van 13 weken met een succes quote van 100%.
Het resultaat: een beter figuur, een betere gezondheid, perfecte bloedwaardes, meer beweging en meer energie.

NU de derde maand 50% korting op het programma.

Body analyse hooigracht

SLANK, FIT, GEZOND EN VITAAL de WINTER door en klaarstomen voor het VOORJAAR en de ZOMER!

Het programma heeft een duur van 13 weken/90 dagen. De kosten van het programma zijn per 30 dagen 199,- euro inclusief BTW. De korting geldt de laatste maand (de laatste 30 dagen).

Het Transformation Programma bevat de volgende elementen:

 • Een uitgebreide lichaamsanalyse: Voordat u met het programma begint voer ik een uitgebreide lichaamsanalyse bij u uit; ik meet en analyseer uw gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, visceraal vetniveau, rustmetabolisme, dagelijkse eiwitbehoefte en de PH-waarde van het lichaam.

 • Een op maat gemaakt voedings en bewegingsschema: Op basis van de gegevens die we hebben vastgesteld na het uitvoeren van de uitgebreide lichaamsanalyse, maak ik een persoonlijk voedings en bewegingsschema voor u, welke ik (op basis van uw voortgang) iedere maand aanpas. Voedingssupplementen maken deel uit van het schema. Verder bevat het schema een boodschappenlijst en handzame tips.

 • Intensieve begeleiding: Met regelmaat voer ik de lichaamsanalyse/meting bij u uit (indien u dit wenst) om te kijken wat uw voortgang is. Ook ga ik met u in gesprek om uw voortgang te bespreken. Hier kan ik uw voedings -en bewegingsschema op aanpassen. Verder sta ik de gehele periode tot uw beschikking voor advies.

 • Dagboek: U krijgt van mij een dagboek mee waarin u zelf uw voortgang bij kunt houden (dit kan ook digitaal). Zo kan ik eenvoudig zien hoe u te werk bent gegaan.

 • Voedingssupplementen: Het programma bevat met zorg geselecteerde supplementen die u een perfecte ondersteuning kunnen bieden in het bereiken van uw doelen. Lees hieronder meer over de supplementen.

transformation programma

Het Transformation Programma bevat Bios Life Slim:

Bios Life Slim is een revolutionair vetverbrandingsproduct dat de eerste wetenschappelijke doorbraak in de verbranding levert sinds 30 jaar. Het product bevat een beschermd mengsel van ingredinten op natuurlijke basis. Dit unieke product helpt uw lichaam om op een natuurlijke wijze de hoeveelheid vet die opgeslagen wordt te controleren.

Hoe werkt het?

Door ten minste tweemaal per dag Bios Life Slim te drinken, en wel 10 minuten voor uw belangrijkste maaltijden traint u uw lichaam om overtollig vet voor altijd te verbranden. En dat zonder de bekende rillingen, honger of andere bijwerkingen van normale gewichtsafnameprogrammas. U gaat er slanker uitzien, u wordt meer actief en u ziet er vooral attractiever uit.

Hoe lang zal het duren?

Ik wil ervoor zorgen dat u slanker wordt maar dat u vooral slanker blijft. Een dieet is iets dat u oplegt aan uw lichaam; Bios Life Slim is iets wat u uitvoert met behulp van uw lichaam. Stap voor stap leert u uw lichaam om vet te verbranden en niet langer op te slaan. Het neemt normaal gezien drie maanden in beslag voordat dit proces permanent wordt. De meeste gebruikers van Bios Life Slim beginnen zich beter te voelen binnen enkele dagen en vertellen dat een afname in hun omvang en kledingmaten begint in minder dan 30 dagen.

Lean Complete (in de smaken chocolade en vanille)
Lean Complete is een uitgebalanceerde voedingsshake. Tijdgebrek en gemakzucht leiden er vaak toe dat maaltijden overgeslagen worden of dat men kant-en-klare maaltijden tot zich neemt. Het gebruik van eenzijdige voedingsstofarme maaltijden kan op lange termijn negatieve gevolgen hebben; lusteloosheid, verminderde weerstand en/of kleding die te klein wordt. Wie dat voorkomen wil, moet op zijn voeding letten en voor voldoende beweging zorgen. Een protenerijke voeding heeft zich meervoudig als voordeel voor het behoud van een slank figuur bewezen.

Meer feiten over Lean Complete:

 • Exclusieve combinatie uit hoogwaardige plantaardige en dierlijke protenen voor een hoge bio-beschikbaarheid

 • Met koolzaadolie natuurlijk rijk aan vitamin E en carotenode

 • Met ijzer een belangrijk sporenelement voor een gezonde celfunctie en het behoud van een gezonde energiestofwisseling

 • Goed verteerbaar door vitamine C

 • Met een uitgebalanceerde mix uit vitamines en mineralen

 • Uitgebalanceerde voedingsshake bij bereiding met 230 ml magere melk of sojamelk (per portie)

Natuurlijk kunt u het transformation programma ook thuis volgen, ik begrijp dat niet iedereen de tijd kan vinden om mij te bezoeken.

In mijn webshop vindt u alle producten, zodat u thuis het succesvolle programma met een succes quote van 100% kunt te volgen. De overige documenten (dagboek en het voedings en bewegingsschema kan ik u eventueel per e-mail of post toesturen. Voor ondersteuning en vragen kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen.

Klik hier voor mijn webshop.