Over het Health Coachings Programma

Op basis van uw gezondheidswensen en doelstellingen stel ik een Health Coach Programma (een behandelplan) voor op, aansluitend coach ik u in het bereiken van deze doelstellingen. Tijdens het intakegesprek bespreken wij uw gezondheidswensen en bekijken we wat ik voor u kan betekenen.

Hieronder vindt u een beschrijving van het Health Coach programma. Hier zijn echter aanpassingen in mogelijk. Doel is: voor u een Health Coach Programma op maat creren!

health_coaching_welzijnspraktijk

Prijzen en mogelijkheden:

Los consult van 60 minuten: 60 euro.
Health Coach programma 5 consulten van 60 minuten: 300 euro (dit pakket is 5maanden geldig).
Health Coach programma 10 consulten van 60 minuten: 550 euro (dit pakket is 10 maanden geldig).
Alle prijzen zijn per persoon en inclusief 21% BTW.

In het 5- en 10 consulten programma is het volgende inbegrepen:
Intensieve begeleiding: u wordt door mij intensief en persoonlijk begeleid in het bereiken van uw doelstellingen/gezondheidswensen. Elke 2/3 weken zie ik u bij mij in de praktijk voor een consult. We evalueren hoe het de afgelopen weken is gegaan en waar u tegenaan bent gelopen. Ook is dit het moment voor het stellen van nieuwe ‘(tussen)doelen’, indien u het prettig vindt om uw doelen in stappen te bereiken. Verder sta ik de volledige periode tot uw beschikking indien u vragen heeft of advies wilt. Whats app is hiervoor een handige tool.

Een persoonlijk voedingsplan: op basis van uw gewichtssamenstelling, wensen en doelstellingen stel ik een voedingsplan voor u samen; het plan bestaat uit een boodschappenlijst, op basis hiervan 10 recepten, een schema/dagindeling en handige tips.

Een dagboek: u krijgt een dagboek dat is aangepast aan het voor u opgestelde Health Coach programma. Hierin kunt u op een eenvoudige manier, voor mij en uzelf, uw voortgang bijhouden. Het is de bedoeling dat u het dagboek ieder consult meebrengt.

Bewegingstips: op basis van uw wensen en doelstellingen stel ik een bewegingsschema voor u samen, dit schema kan zowel spier als cardio-oefeningen bevatten.

Bij Welzijnspraktijk Hooigracht zijn verschillende voedingssupplementen en gezondheidsproducten verkrijgbaar. U kunt naar behoefte uw 5 of 10 weken programma aanvullen met deze producten. Tijdens het intakegesprek bespreek ik met u de mogelijkheden.

 

Mijn werkwijze:

1. Een intakegesprek vindt plaats, dit is kosteloos. Uitgangspunt is elkaar beter leren kennen, een klik is belangrijk in het traject waarin ik u begeleid. Dan de belangrijkste vraag, waarom bent u gekomen?! Samen brengen wij uw gezondheidswensen in kaart. Verder stel ik u een aantal vragen over uw huidige leefstijl en situatie en bespreken we samen hoe we de coaching vorm kunnen gaan geven. Tot slot voer ik een uitgebreide lichaamsanalyse bij u uit; samen bespreken we de resultaten.
2. Na het intakegesprek beslist u of u wilt starten met een traject waarin ik u persoonlijk begeleid en coach bij het halen van uw doelen.
3. Indien u voor mijn coaching kiest stel ik een gepersonaliseerd Health Coach Programma voor u op, op basis van uw doelstellingen en gezondheidswensen. Dit programma vormt de basis van de begeleiding. Mijn coaching is persoonlijk en intensief; samen werken wij naar uw gezondheidswensen toe. U komt elke 2-3 weken bij mij in de praktijk langs voor een consult en we werken aan uw maximale resultaat! (Online begeleiding of bezoeken bij u thuis zijn ook mogelijk, tijdens het intakegesprek kan ik u informeren over deze mogelijkheden).

Heeft U behoefte aan een Body and Mind in Balance? Ook U kunt dat bereiken! Wilt u meer weten of een afspraak maken, neem dan contactmet mij op; per mail, telefonisch of vul het contactformulier in.

Be and stay in Balance!