Geen energie

Geen energie hebben en (vaak) moe zijn is een veelvoorkomend probleem en gaat veelal gepaard met andere gezondheidsklachten. Wakker worden zonder energie of dagelijks (op een vast tijdstip) die moeheid en futloosheid ervaren. Er zijn erg veel redenen waardoor we ons moe en futloos kunnen voelen; een verandering in hormonen, te weinig slaap, onvoldoende water drinken, stress, depressie etc.
Het hebben van energie is een belangrijk element binnen jouw welzijn. Op de eerste plaats voel je je beter als je energie hebt. Verder is het zo dat voor ieder succes dat een mens wil behalen energie nodig is, zowel op je werk als prive. Eerst moet een mens energie krijgen, om het vervolgens weer ergens uit te kunnen halen. Energieke mensen krijgen meer gedaan in minder tijd, met andere woorden: je hebt een betere ’time management’.

Samen bekijken wij hoe het is gesteld met jouw energielevel. In het geval van veelvoorkomende moeheid, futloosheid en lusteloosheid is het belangrijk om te achterhalen waar dit aan ligt (lees hier meer over algemene gezondheid en gezondheidsklachten). Hiervoor dien je bij mij in de praktijk een formulier met vragen te beantwoorden. Ik zal alle informatie en mijn persoonlijke advies meenemen in jouw persoonlijke Health Coach Programma.

energie