Over het Health Coachings Programma

Op basis van jouw gezondheidswensen en doelstellingen stel ik een Health Coach Programma (een behandelplan) voor op, aansluitend coach ik je in het bereiken van deze doelstellingen. Tijdens het intakegesprek bespreken wij jouw gezondheidswensen en bekijken we wat ik voor je kan betekenen.

Hieronder vindt je een beschrijving van het Health Coach programma. Hier zijn echter aanpassingen in mogelijk. Doel is: voor jouw een Health Coach Programma op maat creëren, waarmee jij je doelen kunt bereiken!

health_coaching_welzijnspraktijk

Prijzen en mogelijkheden:

Los consult van 60 minuten: 60 euro.
Health Coach programma 5 consulten van 60 minuten: 300 euro (dit pakket is 5 maanden geldig).
Health Coach programma 10 consulten van 60 minuten: 575 euro (dit pakket is 10 maanden geldig).
Alle prijzen zijn per persoon en inclusief 21% BTW.

In het 5- en 10 consulten programma is het volgende inbegrepen:
Intensieve begeleiding: je wordt door mij intensief en persoonlijk begeleid in het bereiken van je doelstellingen/gezondheidswensen. Elke 2/3 weken zie ik je bij mij in de praktijk voor een consult. We evalueren hoe het de afgelopen weken is gegaan en waar je tegenaan bent gelopen. Ook is dit het moment voor het stellen van nieuwe ‘(tussen)doelen’, indien je het prettig vindt om je doelen in stappen te bereiken. Verder sta ik de volledige periode tot je beschikking indien je vragen hebt of advies wilt. Whats app is hiervoor een handige tool.

Een persoonlijk voedingsplan: op basis van je gewichtssamenstelling, wensen en doelstellingen stel ik een voedingsplan voor je samen; het plan bestaat uit een boodschappenlijst, op basis hiervan 10 recepten, een schema/dagindeling en handige tips.

Een dagboek: je krijgt een dagboek dat is aangepast aan het voor jouw opgestelde Health Coach programma. Hierin kun je op een eenvoudige manier, voor mij en voor jezelf, je voortgang bijhouden. Het is de bedoeling dat je het dagboek ieder consult meebrengt.

Voedingssupplementen advies: op basis van eventuele gezondheidsklachten en doelen geef ik advies voor aanvullende supplementen.

 

Mijn werkwijze:

1. Een intakegesprek vindt plaats, dit is kosteloos. Uitgangspunt is elkaar beter leren kennen, een klik is belangrijk in het traject waarin ik je begeleid. Dan de belangrijkste vraag, waarom ben je gekomen?! Samen brengen wij je gezondheidswensen in kaart. Verder stel ik je een aantal vragen over je huidige leefstijl en situatie en bespreken we samen hoe we de coaching vorm kunnen gaan geven. Tot slot voer ik een uitgebreide lichaamsanalyse bij je uit; samen bespreken we de resultaten.
2. Na het intakegesprek beslis je of je wilt starten met een traject waarin ik je persoonlijk begeleid en coach bij het halen van je doelen.
3. Indien je voor mijn coaching kiest stel ik een gepersonaliseerd Health Coach Programma voor je op, op basis van je doelstellingen en gezondheidswensen. Dit programma vormt de basis van de begeleiding. Mijn coaching is persoonlijk en intensief; samen werken wij naar jouw gezondheidswensen toe. Je komt elke 2-3 weken bij mij in de praktijk langs voor een consult en we werken aan jouw maximale resultaat! (Online begeleiding of bezoeken bij je thuis zijn ook mogelijk, tijdens het intakegesprek kan ik je informeren over deze mogelijkheden).

Heb je behoefte aan een Body and Mind in Balance? Ook jij kunt dat bereiken! Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op; per mail, telefonisch of vul het contactformulier in.

Be and stay in Balance!