Over Roxanne Springer

roxanne springer

Roxanne Springer, UW (toekomstig) Orthomoleculair therapeut & Voedingscoach stelt zich voor.

Mijn motto is Body and Mind in Balance. Ik coach mensen die meer gezondheid (met als gevolg meer geluk) in hun leven willen. De focus ligt op de volgende vijf aspecten, een betere gezondheid, energie, beweging, een beter/slanker figuur en motivatie. Ik ben ervan overtuigd deze aspecten de ingrediënten zijn voor het welzijn van de mens; welzijn en gezondheid leiden tot geluk. Daarbij komt dat werken aan het lichaam leidt tot meer zelfvertrouwen.

Ik doe mijn werk vanuit overtuiging. Gezonde voeding en beweging is altijd al een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest, op zeer jonge leeftijd begon ik me hier al in te verdiepen. In mijn opvoeding was het tevens een belangrijk onderdeel.
Na mijn studie ben ik naar München in Duitsland vertrokken waar ik bij een health coach heb gewerkt. Daarna wist ik het 100% zeker, ik wilde mensen ook begeleiden naar ‘meer gezondheid’ in hun leven.
Ik ben weer naar Nederland vertrokken en ik wist dit te realiseren. Inmiddels heb ik tal van cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis over voeding, gezondheid en het menselijk lichaam nog meer te verdiepen en te verbreden.

Welkom op de website van Welzijnspraktijk Hooigracht -- Health Coach Roxanne Springer --

Mijn werkwijze

Tijdens de consulten gebruik ik mijn kennis over Orthomoleculaire geneeskunde/therapie en voeding om jouw te begeleiden naar een gezonder lichaam. Het opstellen van een behandelplan doen we samen. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw doelen, wensen en leefsituatie. We kijken samen naar wat voor jou haalbaar is. Eventueel kan de EMB test worden ingezet voor meer maatwerk. De uitslag van deze bloedtest kan dienen als ‘vertrekpunt’ en geeft een duidelijke richtlijn van waar wij samen aan kunnen werken.

Heb je behoefte aan een Body and Mind in Balance? Ook jij kunt dat bereiken! Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op; per mail, telefonisch of vul het contactformulier in.

Be and stay in Balance!

Roxanne Springer

Over de praktijk

Welzijnspraktijk Hooigracht is gevestigd op Lange Vijverberg 4-5 in Den Haag, direct aan de Hofvijver. De praktijk bevindt zich in het souterrain van het pand.
Parkeren is mogelijk in de directe omgeving, je kunt parkeren in parkeergarage Noordeinde of de parkeergarage onder het Toernooiveld. De praktijk is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken en ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Den Haag Centraal Station. Tram 16 stop in de buurt, op het Buitenhof. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen naar de praktijk.
IMG_1620