Over Roxanne Springer

roxanne springer

Roxanne Springer, UW (toekomstige) Health Coach stelt zich voor.

Mijn motto is Body and Mind in Balance. Ik coach mensen die meer gezondheid (met als gevolg meer geluk) in hun leven willen. De focus ligt op de volgende vijf aspecten, een betere gezondheid, energie, beweging, een beter/slanker figuur en motivatie. Ik ben ervan overtuigd deze aspecten de ingrediënten zijn voor het welzijn van de mens; welzijn en gezondheid leiden tot geluk. Daarbij komt dat werken aan het lichaam leidt tot meer zelfvertrouwen.

Ik ben Health Coach uit overtuiging. Gezonde voeding en beweging is altijd al een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest, op zeer jonge leeftijd begon ik me hier al in te verdiepen. In mijn opvoeding was het tevens een belangrijk onderdeel.
Na mijn studie ben ik naar München in Duitsland vertrokken waar ik bij een health coach heb gewerkt. Daarna wist ik het 100% zeker, ik wilde als Health Coach voor mezelf beginnen.
Ik ben weer naar Nederland vertrokken en ik wist dit te realiseren. Inmiddels heb ik tal van cursussen en workshops gevolgd om mijn kennis over voeding, gezondheid en het menselijk lichaam nog meer te verdiepen en te verbreden.

Welkom op de website van Welzijnspraktijk Hooigracht -- Health Coach Roxanne Springer --

Mijn werkwijze

1. Een intakegesprek vindt plaats, dit is kosteloos. Uitgangspunt is elkaar beter leren kennen, een klik is belangrijk in het traject waarin ik jouw begeleid. Dan de belangrijkste vraag, waarom ben je gekomen?! Samen brengen wij je gezondheidswensen in kaart. Verder stel ik je een aantal vragen over je huidige leefstijl en leefsituatie en bespreken we samen hoe we de coaching vorm kunnen gaan geven.
2. Na het intakegesprek beslis je of je wilt starten met een traject waarin ik je coach op het veel omvattende gebied van welzijn en gezondheid.
3. Indien je voor mijn coaching kiest stel ik een persoonlijk Health Coach Programma voor je op, op basis van jouw doelstellingen en gezondheidswensen. Dit programma vormt de basis van de begeleiding. Mijn coaching is persoonlijk en intensief; samen werken wij naar jouw gezondheidswensen toe. Je komt elke 2-3 weken bij mij in de praktijk langs voor een consult en we werken aan het maximale resultaat! (Online begeleiding of bezoeken bij u thuis zijn ook mogelijk, tijdens het intakegesprek kan ik u informeren over deze mogelijkheden).

Heb je behoefte aan een Body and Mind in Balance? Ook jij kunt dat bereiken! Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op; per mail, telefonisch of vul het contactformulier in.

Be and stay in Balance!

Roxanne Springer

Over de praktijk

Welzijnspraktijk Hooigracht is sinds 1 juli 2018 niet meer gevestigd op de Hooigracht 10 in Den Haag, maar op de Lange Vijverberg 4-5 in Den Haag, direct aan de Hofvijver. De praktijk bevindt zich in het souterrain van het pand.
Parkeren is mogelijk in de directe omgeving, je kunt parkeren in parkeergarage Noordeinde of de parkeergarage onder het Toernooiveld. De praktijk is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken en ligt op ongeveer 10 minuten lopen van Den Haag Centraal Station. Tram 16 stop in de buurt, op het Buitenhof. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen naar de praktijk.
IMG_1620