Wat is ‘The Vegan Switch’?

Tijdens The Vegan Switch ga je in 10 dagen effectief ontgiften door veel plantaardig en vegan te eten. Hierdoor krijg je een slanker, fitter lichaam en veel meer energie! Onder begeleiding van mij ontvang je speciaal geselecteerde voedingssupplementen en een persoonlijk voedings- en bewegingsprotocol. Zo switch je jouw lichaam in 10 dagen naar een hogere ontgiftingsstand.

 

Waarom is ontgiften belangrijk?

Iedereen weet dat sporten en een gezonde leefstijl belangrijk zijn om gezond te blijven. Helaas zijn er hedendaags veel factoren die ervoor zorgen dat het lichaam uit balans kan raken. Een nieuwe oorzaak, eentje die sluipend het lichaam binnendringt, is vervuiling van het lichaam door gifstoffen. Kom je weer snel aan nadat je afgevallen bent, ben je vaak vermoeid, houd je vocht vast of heb je wel eens last van stemmingswisselingen en/of cellulitis? Dan zouden gifstoffen in je vetcellen wel eens de oorzaak kunnen zijn. Het is dan belangrijk om te ontgiften.

De-toxen (ont-giften) staat voor het ontdoen van afvalstoffen/toxinen uit het lichaam. Af en toe detoxen is belangrijk omdat je lichaam behoorlijk wat dagelijkse uitdagingen te verwerken  heeft. Volgens recent onderzoek is vervuiling van het lichaam met gifstoffen een sluipende dikmaker. Ze kunnen zich vastzetten in je vetcellen en zorgen daarmee voor extra vetopslag. Vooral via bepaalde voedingsmiddelen worden we extra blootgesteld aan gifstoffen, zoals:

–         Zware metalen en PCB’s
–         Luchtvervuiling
–         PAK’s (‘zwart’ vlees van de bbq)
–         Dioxines (in vette vissoorten)
–         Weekmakers (het drinken uit een bidon)
–         Pesticiden (bestrijdingsmiddelen)

 

Al deze stoffen komen in het milieu en in onze voeding terecht. Het gevolg is dat de gifstoffen in ons lichaam terechtkomen, waar ze vervolgens worden opgeslagen in onze vetcellen. Daar zorgen ze voor hormonale verstoringen en gebrek aan energie, overgewicht en het vasthouden van vocht. Bij de moderne mens is er dus sprake van een overmaat aan onnatuurlijke gifstoffen in het lichaam dit gaat vaak gepaard met een te lage inname van plantaardige voeding en te weinig ondersteunende vitaminen, mineralen en cofactoren.

 

Hoe ziet zo’n 10 daagse detox kuur eruit?

Het effectief ontgiften met Fittergy Vegan Switch doe je in 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af naar een aantal dagen 100% veganistisch voedingspatroon. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je, je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. Verder ga je tijdens de Vegan Switch:

• Elke dag bewegen (sporten) en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen
• Eet je minimaal 50% van je voeding tijdens de kuur biologisch
• Eet je alle voeding binnen 10 uur, zo kan je lichaam in de overige calorieloze 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden
• Ga je minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de sauna (of een heet bad) om extra te gifstoffen uit te zweten
• Eet je veel plantaardige voeding waardoor je de hele dag goed vol zit

 

Wat levert het je op?

De Vegan Switch heeft veel voordelen voor je gezondheid, zoals:

– Een schone start van je lichaam
– Meer energie en fitter
– Alerter
– Betere opname van vitaminen en mineralen
– Afvallen zonder jojo-effect
– Minder opgeblazen
– Betere conditie en uithoudingsvermogen
– Herstel van het zelfreinigend vermogen van het spijsverteringstelsel
– Bevordert de spijsvertering
– Verwijdert opgestapelde slakken
– Zuivert de huid
– Verbetert de peristaltiek van de darm

 

The Vegan Switch 10 daagse Detox Dieet kost 160 euro. Dit is inclusief:

Begeleiding; een intakegesprek vindt plaats voordat u start met de kuur. Tijdens de kuur kunt u al uw vragen stellen via Whats app en/of e-mail.
Twee full body analyses welke plaatvinden voor en na de kuur. Het betreft een meting van uw gewicht, vetmassa, spiermassa en visceraal vetniveau.
– Een persoonlijk voedings- en trainingsprotocol.
Het Vegan Switch receptenmagazine; vol inspirerende, gezonde (vegan) recepten.
– Supplementen voor 10 dagen en een Greens shake voor 30 dagen.

 

 

Heb je interesse in The Vegan Switch of heb je vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in. Als je een afspraak voor een intakegesprek wil inplannen kun je tevens in het vak ‘message’ je voorkeur voor de datum en het tijdstip aangeven. Binnen 1 werkdag neem ik contact met je op om de afspraak in te plannen. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken: 06-10937353 of 070-8875236.

 

 

 

 

    Uw naam *

    Uw email*

    Telefoonnummer

    Uw bericht