Welzijnspraktijk Hooigracht geeft ook trainingen met de Miha Bodytec binnen bedrijven.

Als werkgever heeft u er belang bij dat uw werknemers gezond zijn en dat ze gezond blijven. Een goede gezondheid leidt immers tot een lager ziekteverzuim en verhoogt de inzetbaarheid. Bovendien worden uw medewerkers vitaler en daardoor productiever. Met het bedrijfsprogramma van Welzijnspraktijk Hooigracht en Miha Bodytec stimuleert u uw medewerkers actief om meer te gaan bewegen en gezonder te leven.

Het bedrijfsprogrammaomvat een combinatie van korte efficinte trainingen (20 minuten!) met de Miha Bodytec apparatuur en health coaching (leefstijl- en voedingsbegeleiding). Uiteraard kan het bedrijfsprogramma aangepast worden aan de wensen en behoeften van u en uw individuele werknemer.

Wat levert het op:

  • Daling ziekteverzuim
  • Meer gemotiveerde werknemers
  • Gezonde en energieke werknemers
  • Minder verloop, grotere binding van uw werknemers
  • Positief imago van uw bedrijf (goede secundaire arbeidsvoorwaarden)
  • Productiever personeel, prettige werksfeer.

 

Wilt u meer informatie over Miha Bodytec en health coaching binnen uw bedrijf? Of heeft u interesse in een gratis proeftraining en een kennismaking? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier hieronder. U kunt in het vak ‘message’ uw voorkeur voor de datum en het tijdstip aangeven. Binnen 1 werkdag neem ik contact met u op. U kunt ook telefonisch contact opnemen met mij: 06-10937353 of 070-8875236.

 

Send message