Miha Bodytec is de ideale manier van krachttraining voor mannen. Iedere training duurt maar 20 minuten waarmee je dus veel tijd bespaard! Miha Bodytec is gebaseerd op de bestaande beginselen van EMS (Electro Spier Stimulatie) training. Maar in vergelijking met de meer conventionele EMS trainingsapparatuur, stimuleert Miha Bodytec door middel van een bipolair systeem, de agonist, antagonist (bijvoorbeeld biceps en triceps) en de dieper gelegen spiergroepen tegelijkertijd. Hiermee is Miha Bodytec 18 keer effectiever dan gewone krachttraining. Het creƫert de effecten en voordelen van explosieve krachttraining, zonder de negatieve impact op de gewrichten, gewrichtsbanden en pezen.

Door de training met Miha Bodytec worden alle 8 grote spiergroepen gelijktijdig geactiveerd. Door middel van elektrische impulsen van 4 seconden worden je spieren gestimuleerd en getraind. De 8 spiergroepen bestaan uit benen, billen, onder- en bovenrug, armen, buik en borst. Daarnaast worden alle tussenliggende spieren ook mee getraind, omdat je wordt aangesloten op een + en een – pool. De 8 groepen kunnen tegelijk of in afzonderlijke secties in intensiteit worden afgesteld. De training doet geen pijn.

Miha Bodytec zorgt ervoor dat je binnen no-time op uw gewenste gewicht komt, mits je levensstijl ook gewenst gehanteerd wordt (hier kan ik je ook bij helpen). Daarnaast bevordert het de spieropbouw, neemt je kracht en reactievermogen toe, lost het spierspanning en spierkramp op, activeert het je stofwisseling en nog veel meer!

 

Tot 31 juli 2020 kun je gebruikmaken van mijn Summer Special Offer: de 10-rittenkaart met 1 les GRATIS (10+1) en de 20-rittenkaart met 2 lessen GRATIS (20+2).

 

De Bodytec lessen bij Welzijnspraktijk Hooigracht zijn altijd ‘individueel’ en onder ‘professionele begeleiding’. Heb je interesse in een gratis proeftraining en een kennismaking? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier hieronder. Je kunt in het vak ‘message’ je voorkeur voor de datum en het tijdstip aangeven. Binnen 1 werkdag neem ik contact met je op om de afspraak in te plannen. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken: 06-10937353 of 070-8875236.

De afspraak duurt ongeveer 45 minuten. U krijgt van mij een 1 op 1 Bodytec proeftraining (je krijgt een setje onderkleding in bruikleen).

Send message