Bij Welzijnspraktijk Hooigracht kun je Health Coaching combineren met Miha Bodytec. Hiermee heb je een totaalpakket waarmee je optimaal aan je gezondheid kunt werken. Bekijk hier wat Health Coaching inhoudt en of het iets voor je is.

Mogelijkheden en prijzen combinatiepakketten

PakketPrijs
Startset Miha Bodytec: onderkleding en geheugenkaart40,00,-
10-rittenkaart Bodytec + Health Coaching (5 consulten)400,00,-
20-rittenkaart Bodytec + Health Coaching (5 consulten)600,00,-
20-rittenkaart Bodytec + Health Coaching (10 consulten)800,00,-
Alle bovengenoemde prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

 

De afspraken voor de (Health Coachings) consulten kun je naar behoefte inboeken. Het advies is om elke 2/3 weken een consult in te plannen maar hier kan uiteraard van afgeweken worden. Je kunt de consulten aansluitend op de Bodytec sessie laten plaatsvinden (wat wellicht het efficiëntst is). Uiteraard is het ook mogelijk om de consulten op een geheel andere dag en/of tijdstip te plannen.

 

Heb je interesse in een gratis proeftraining en een kennismaking? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier hieronder. Je kunt in het vak message je voorkeur voor de datum en het tijdstip aangeven. Binnen 1 werkdag neem ik contact met je op om de afspraak in te plannen. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken: 06-10937353 of 070-8875236.

De combinatie afspraak voor Bodytec en het Health Coach programma duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. Je krijgt van mij een ‘individuele’ Bodytec proeftraining (je krijgt een setje onderkleding in bruikleen) en aansluitend bespreken we je gezondheidswensen als basis voor het Health Coach programma.

  • Bodytec in combinatie met Health Coaching aan huis is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Send message